Press "Enter" to skip to content

“Цьому монстру бажаю одного”. Марія Бурмака жорстко висловилася про зраду Ані Лорак

Марія Бурмака, яка свого часу стала лауреаткою найгучнішого українського фестивалю “Червона Рута”, припустила, як виправдовує себе за зраду України її колега Ані Лорак – теж переможниця цього престижного конкурсу.

Виконавиця також зізналася, що зовсім не розуміє, чим керуються співачки Таїсія Повалій та Ані Лорак, які незважаючи на війну в Україні, продовжують жити та працювати в РФ. Про це Марія Бурмака розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA, інформує ПОЛІТИК.

“Хочу сказати: у кожної людини свій шлях і свій вибір. Зрозуміло, що Ані Лорак не буде сама собі казати, що вчиняє підло. Напевне, якось себе внутрішньо виправдовує. А мій світогляд настільки не перетинається з такими, як вона чи Таїсія Повалій, що абсолютно не можу зрозуміти, що в них у голові. Не знаю, чим вони керуються і чому так сталося”.

“Але знаю одне: вони себе мислять громадянами Росії, там живуть (на момент публікації інтерв’ю стало відомо, що Ані Лорак подала документи на отримання російського громадянства, а Таїсія Повалій – навіть отримала. – Ред.). Отже, є частиною цієї пропаганди, виступами легітимізують Росію, – продовжила Бурмака. – А я цій країні бажаю шляху на самознищення. Моє найбільше бажання – щоб цей корабель потонув. Звичайно, у кого рідні на фронті, хто стикається безпосередньо з війною, розуміє, наскільки це складно. Україна значно менша за Росію, але вона бореться, вона відроджується. А цьому монстру, повторюся, бажаю одного – самознищитися”.

Співачка також додала, що сама завжди розмовляла українською і ніколи не співала пісень російською: “Бо вбачала в сусідній державі імперію, яка врешті захоче повернути Україну, спираючись на історичні паралелі”.

Be First to Comment

Залишити відповідь