Press "Enter" to skip to content

“Немає пальців – можна в стрільці”: російські “мобіки” поскаржилися, що їх кидають на фронт, незважаючи на стан здоров’я. ВІДЕО

Російське командування кидає на війну проти України навіть мобілізованих з інвалідністю. Зокрема, така ситуація спостерігається у в/ч 11096 країни-агресора. 

Двоє військовослужбовців цієї військової частини записали відеозвернення, в якому пожалілися на реалії повномасштабного вторгнення в Україну. Роликом поділилися російські Telegram-канали, інформує ПОЛІТИК з посиланням на OBOZ.UA.

Окупант Олексій Смірнов розповів, що є мобілізованим. Його та його товаришів категорії “Г” (тимчасово не придатних до військової служби) намагалися завантажити в автобус та “відправити за стрічку”.

Смірнов сказав, що в нього ІІІ група інвалідності, немає двох пальців на правій руці. Крім того, він має геморой третього ступеня, який вимагає видалення. Тому він із товаришем по службі відмовилися виконувати наказ.

“Оскільки в нас стоїть звільнення від військової служби терміном на 15 днів… На що командувач, капітан роти сказав нам: “Якщо ви зараз не сядете в автобус, ми вас запхаємо в мішки і ви все одно поїдете туди. Тільки вже в яму”… Вони взяли, закрутили нас – військова поліція. І завантажили в автобус”, – поскаржився бойовик.

“Мобік” показав свою руку без двох пальців і поплакався, що “не може продовжувати бойові дії”.

 Другий військовослужбовець, який не назвав свого імені, заявив, що має теж категорію “Г”. Йому пригрозили надягнути наручники й кинути в автобус у мішку. “І ти все одно поїдеш”, – сказав російському загарбникові начальник.

Be First to Comment

Залишити відповідь