Press "Enter" to skip to content

Захід “все дозволив” Україні – Лавров

Росія остаточно позбавилася можливих ілюзій щодо Заходу після початку війни проти України і тепер знає, що вірити йому не можна, зазначив очільник МЗС РФ.

Україна отримала “вседозволеність” від країн Заходу і тепер це стало “шляхом до катастрофи”. Таку думку озвучив глава МЗС РФ Сергій Лавров на прес-конференції за підсумками діяльності російської дипломатії у 2023 році в четвер, 17 січня.

“Києву все дозволено, і ця вседозволеність проявляється у всьому, що він робить… Вседозволеність – це шлях до катастрофи. І катастрофа вже трапилася в мізках у нинішнього українського режиму, і вони ведуть туди всю свою країну”, – поскаржився Лавров.

За його словами, Росія остаточно позбавилася можливих ілюзій щодо Заходу після початку війни проти України і тепер знає, що вірити йому не можна.

“Якісь ілюзії, якщо вони ще залишалися з 1990-х років, що Захід тепер нам розкрив свої обійми, демократія нас усіх об’єднає, – всі ці ілюзії зникли остаточно. Вірити Заходу не можна”, – зазначив глава МЗС РФ.

За його словами, західні країни продемонстрували, що вони хочуть тільки “жити за рахунок інших і бути розумнішими за всіх інших”.

Лавров заявив, що це начебто Захід веде “гібридну всебічну агресію” проти Росії, і це допомогло зрозуміти російському суспільству “як жити далі”.

Be First to Comment

Залишити відповідь