Press "Enter" to skip to content

Залужний показав роботу екіпажу HIMARS, який знищує ворога по всій лінії фронту (ВІДЕО)

Українські військові активно знищують російських окупантів та їхню техніку за допомогою реактивної системи залпового вогню HIMARS.

Відео роботи екіпажу опублікував головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

«Реактивний артилерійський комплекс HIMARS ефективно знищує техніку та живу силу супротивника по всій лінії фронту», — зазначив генерал.

За його словами, екіпажі РСЗВ постійно в очікуванні. Щойно з’являється ворожа ціль — відбувається завантаження та виїзд на вогневу позицію.

«Ми працюємо цілодобово, не залишаємо окупантам жодного шансу. Звичайно, хочеться діставати ще глибші цілі в тилу ворога, щоб назавжди вигнати їх з рідної землі», — розповідають військові одного з екіпажів.

Про HIMARS

HIMARS – ракетний транспортер, який включає ціле сімейство боєприпасів для РСЗВ, зокрема всі варіанти керованої ракети GMLRS і ракети тактичної армійської ракетної системи (ATACMS).

Для отримання максимальної уніфікованості HIMARS встановлюється на шасі FMTV (Family of Medium Tactical Vehicles – сімейство військових транспортних засобів середньої вантажності) американської армії та корпусу морської піхоти.

Be First to Comment

Залишити відповідь