Press "Enter" to skip to content

У ЗСУ оцінили наслідки удару під Севастополем

Система захисту Криму знаходиться у режимі екстреного переформатування, зазначила Наталія Гуменюк.

Ураження командного пункту російських агресорів у Криму біля Севастополя суттєво вплинуло на всю систему захисту півострова. Про це сказала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону в суботу, 6 січня.

“Ураження командного пункту з’єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя потужно вплинуло на систему захисту півострова. Вона знаходиться у режимі екстреного переформатування”, – заявила вона.

За даними Гуменюк, удар вплинув на морально-психологічний стан війська окупантів.

“Ми це спостерігаємо і за радіоперехопленнями, і за загальним розвитком бойових подій. Бачимо заміну підрозділів”, – додала вона.

Гуменюк також прокоментувала дані у соцмережах, що уражений пункт управління під Севастополем нібито відповідав за захищений канал зв’язку з командуванням у Москві. Вона цього не виключила і назвала метою удару позбавлення росіян зв’язку на південному напрямку.

“Але мета була саме така: позбавити південного напрямку, зокрема, керування. А зв’язок – це нерви військової операції, тому хай понервуються”, – заявила Гуменюк.

Be First to Comment

Залишити відповідь