Press "Enter" to skip to content

Зеленський відвідав Авдіївку

Президент побував на позиціях 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Він відзначив найкращих воїнів державними нагородами.

Президент України Володимир Зеленський 29 грудня відвідав Авдіївку. Там він провів нараду, під час якої обговорив оборонну ситуацію та потреби. Відео з Авдіївки опубліковано на сторінці у Фейсбук глави держави.

Президент побував на позиціях 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.  Він відзначив найкращих воїнів державними нагородами та вручив Золоту Зірку Героя України молодшому сержанту Ігорю Тимощуку.

“Тут життя виборюється, ми вдячні усім бійцям, кожному солдату, матросу, сержанту, кожному офіцеру, які виносять цю війну на собі. Дякую усім вам воїни! В Авдіївці разом з командою привітали воїнів з Різдвом, з Новим роком.Усі, хто на нулі, хто захищає нашу країну. Безмежна вдячність усім рідним, кожній родині наших героїв і усім, хто допомагає, хто працює, щоб у хлопців на фронті було все необхідне”, – зазначив Зеленський.

Be First to Comment

Залишити відповідь