Press "Enter" to skip to content

Кремль зробив нову заяву про двійників Путіна

У Володимира Путіна жодних немає двійників – що стосується роботи і так далі, зазначив Дмитро Пєсков.

У президента Росії Володимира Путіна начебто нема ні двійників, ні проблем зі здоров’ям. Таку заяву зробив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у вівторок, 24 жовтня.

За його словами, подібні твердження не викликають нічого, окрім посмішки.

“Ні. Жодних немає двійників – що стосується роботи і так далі. Це відноситься до категорії абсурдних інформаційних качок, які із завидною завзятістю обговорює цілу низку ЗМІ. Нічого, окрім посмішки, це, звичайно, не викликає”, – сказав Пєсков у відповідь на прохання. прокоментувати такі твердження.

Також він назвав “черговою качкою” затвердження деяких західних ЗМІ про “проблеми з серцем” у Володимира Путіна, про які напередодні писали деякі ЗМІ.

Нагадаємо, за даними розвідки в публічному просторі з’являються щонайменше три двійники Путіна. Один з них приїжджав у тимчасово окупований Маріуполь

Раніше чутки про хворобу Путіна прокоментував директор ЦРУ Вільям Бернс. За його словами, той занадто здоровий. У травні 2022 року тижневик Newsweek із посиланням на доповідь американської розвідки повідомив, що президент РФ пройшов курс лікування від прогресуючої форми раку.

У квітні в Кремлі також робили заяви про відсутність двійників у Путіна.

Be First to Comment

Залишити відповідь