Press "Enter" to skip to content

Нардеп Арістов може втратити мандат через поїздку на Мальдіви

Заступника голови Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки нардепа від партії “Слуга Народу” Юрія Арістова можуть позбавити мандату. Причиною тому є скандал з поїздкою політика на Мальдіви.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови фракції “Слуга Народу” Давида Арахамії.

Також Арахамія заявив, що ініціює питання негайного призупинення членства Арістова у фракції.

“Запрошую всі документи по відрядженнях та перевіряємо всю інформацію. У разі підтвердження, буду вимагати негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату”, – пише Арахамія.

Нардеп Арістов “засвітився” на Мальдівах

Зазначимо, що 48-річний Юрій Арістов є заступником голови комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, а також нардепом від “Слуги народу”. За інформацією журналістів, у липні цього року його помітили в 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах.

Розслідування провели журналісти Слідство.інфо. Вони зателефонували до цього готелю працівники якого підтвердили, що нардеп дійсно перебував там, але вже виселився. В ЗМІ також звертають увагу, що вартість проживання на двох за одну ніч у згаданому готелі варіюється від 100 тисяч грн.

Журналісти стверджують, що вийти на зв’язок з Арістовим у них не вийшов. Але вони додзвонилися до дружини нардепа. Жінка сказала, що Арістов нібито “був у Вільнюсі, а також додала, що “у неї своє особисте життя, а у чоловіка – своє”.

Скандали із відпустками чиновників

Нагадаємо, що це далеко не перший скандал із закордонною поїздкою можновладця під час повномасштабної війни в Україні.

Так, цьогоріч звільнили з посади заступника генпрокурора Олексія Симоненка. Він поїхав у 10-денну відпустку у м. Марбелья (Іспанія), попри пряму заборону президента Володимира Зеленського, який заборонив чиновникам виїжджати за кордон на відпочинок.

Be First to Comment

Залишити відповідь