Press "Enter" to skip to content

Росія атакує зернову інфраструктуру – Зеленський

Глава держави доручив військовим посилити захист людей і портової інфраструктури, а МЗС – активізувати контакти щодо продовження експорту зерна.

Президент Володимир Зеленський уранці в середу провів селекторну нараду, присвячену нічним російським ударам по Одеській і Житомирській областях та інших регіонах. Про це він повідомив у Telegram в середу, 19 липня.

“Російські терористи абсолютно свідомо цілили в інфраструктуру зернової угоди, і кожна російська ракета – це удар не тільки по Україні, а й по всіх у світі, які прагнуть нормального та безпечного життя”, – написав Зеленський.

Він зазначив, що під час наради віцепрем’єр-міністр – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков і міністр внутрішніх справ Ігор Клименко поінформували про наслідки ударів.

“Також були доповіді головкома Залужного і командувача ВПС Олещука. Військовим дав доручення посилити захист людей і портової інфраструктури, а МЗС – активізувати контакти з партнерами для посилення тиску на державу-терориста та продовження нормального експорту українського зерна”, – розповів глава держави.

Нагадаємо, вночі у середу армія РФ здійснила потужну атаку різними видами ракет та ударними БПЛА на південні області України.

Be First to Comment

Залишити відповідь