Press "Enter" to skip to content

Російський Слідком заочно “взяв під варту” членів “Правого сектору”

Слідком Росії обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту щодо трьох громадян РФ, які причетні до “Правого сектору” в рамках розслідування діяльності росіян у лавах “Правого сектору”, який у Росії є забороненим.

Про це повідомляє слідком РФ, інформує “Політик” посилаючись на “Народна Правда”.

Суд заочно обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту Ігоря Чудінова, Георгія Стоцького, яким інкримінують організацію діяльності екстремістської організації та Артема Скоропадського за участь в діяльності екстремістської організації. Всіх трьох фігурантів оголошено в міжнародний розшук.

Російське слідство встановило, що Ігор Чудінов, який був заступником командира одного з бойових структурних підрозділів «Правого сектору» воював проти “мирного населення” т. зв. “ДНР і ЛНР”.

Георгію Стоцькому інкримінують регулярне відвідування демонстрацій «Правого сектору», а також пропагування своїх ідеалів в інтернеті.

Артема Скоропадського, керівника прес-служби «Правого сектора», звинувачують у систематичих виступах в ЗМІ та інтернеті із пропагуванням «Правого сектора» та закликах приєднання до нього.

Нагадаємо, раніше слідчий комітет Росії порушив три нові кримінальні справи проти українських військових.

Нагадаємо також, слідком РФ «накопав» новий «компромат» на нардепа Володимира Парасюка.

Крім того слідком порушив шість нових «кримінальних справ» проти українських військових.

Be First to Comment

Залишити відповідь