Press "Enter" to skip to content

Зеленський відреагував на бунт в Росії: хто обирає шлях зла – руйнує сам себе

Російська Федерація обрала саморуйнування, коли ступила на шлях зла. Сьогодні Московська область забарикадувалась від тих, кого ж сама озброїла.

Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє ПОЛІТИК з посиланням на його Telegram-канал.

“Кожен, хто обирає шлях зла, – руйнує сам себе. Посилає колони військових знищувати життя іншої країни – та не може втримати їх від втечі та зради, коли життя чинить опір. Тероризує ракетами, а коли їх збивають – принижується, щоб дали “Шахеди”. Зневажає людей та кидає на війну сотні тисяч – щоб врешті забарикадуватись у Московській області від тих, кого сам озброїв”, – написав президент.

Як відзначив Володимир Зеленський, Російська Федерація тривалий час маскувала пропагандою свою слабкість та дурість правління. Сьогодні ж хаосу стала настільки багато, що його неможливо приховати брехнею. Тим часом диктатор Володимир Путін продовжує лякати цивільних подіями 1917 року (революція в Російській Імперії), попри те, що сам привів країну до такого становища.

“Слабкість Росії очевидна. Повномасштабна слабкість. І чим довше Росія триматиме свої війська та найманців на нашій землі, тим більше хаосу, болю і проблем для себе ж потім отримає. Це теж очевидно. Україна здатна захистити Європу від розповзання російського зла і хаосу”, – додав президента.

Що відбувається в Росії?

Засновник ПВК “Вагнера” Євген Пригожин звинуватив Міністерство оборони Росії в ударі по тилових позиціях “вагнерівців”, внаслідок чого загинуло багато найманців. На тлі цього він також оголосив про “похід” на Ростов-на-Дону, щоб “розібратися з беззаконням в армії”.

Наразі відомо про те, що найманці вже зайняли Ростов. Також Reuters писало й про Вороніж.

Пізніше Пригожин заявив, що “вагнерівці” йтимуть до Москви, доки йому не видадуть міністра оборони Сергія Шойгу та голова Генштабу Валерія Герасимова.

Be First to Comment

Залишити відповідь