Press "Enter" to skip to content

В Пентагоні не підтвердили втрати бронетехніки при контрнаступі ЗСУ

В Пентагоні запевнили, що допомога Україні продовжується. США планують замінювати пошкоджену техніку.

Заступник представника Пентагону Сабріна Сінгх заявила, що Пентагон не може підтвердити російські повідомлення про великі втрати американської бронетехніки під час контрнаступу ЗСУ. Про це вона сказала під час брифінгу.

“Щодо повідомлень про знищення 16 машин, я бачила звіти, але не можу підтвердити частину відео та зображень”, – зазначила Сінгх.

За її словами, Пентагон враховував під час поставок, що пошкодження техніки на полі бою обов’язково будуть.

Сінгх також підтвердила плани замінювати пошкоджену техніку та додала, що допомога Україні продовжується, про що свідчить останній пакет допомоги на 325 млн доларів.

Також заступник представника Пентагону зазначила, що США продовжують оцінювати, хто несе відповідальність за руйнування дамби Каховської ГЕС.

“Ми вже бачили таку поведінку росіян раніше, коли вони руйнували критично важливу інфраструктуру, але в даному випадку, коли йдеться конкретно про дамбу, у мене просто немає більше інформації зараз”, – заявила вона.

Нагадаємо, заступник міністра оборони Ганна Маляр зазначила, що Росія поширює фейки про втрати серед українських військових чи знищення військової техніки для того, аби Україна спростовувала ці дані та надавала реальні цифри.

Be First to Comment

Залишити відповідь