Press "Enter" to skip to content

У США відреагували на атаку дронів на Москву

Росія має можливість припинити цю війну в будь-який момент, зазначили у Білому домі.

США не підтримують атаки по території Росії, але саме Кремль є агресором і може припинити війну будь-якої хвилини. Про це заявив представник Ради національної безпеки США при Білому домі, повідомляє CNN.

“Ми бачили новини й все ще збираємо інформацію про те, що сталося. Взагалі кажучи, ми не підтримуємо атаки всередині Росії”, – сказав він, уточнивши, що США надають військову допомогу Україні для повернення її власної території.
Спікер зазначив, що так чи інакше Росія має можливість припинити цю війну в будь-який момент, вивівши свої війська з України замість того, щоб щодня здійснювати жорстокі напади на українські міста та людей.
“Сьогодні було завдано 17-й за рахунком повітряний удар Росії по Києву за цей місяць, в основному по цивільних районах”, – заявив представник Білого дому.
Нагадаємо, сьогодні вранці Москва і Підмосков’я зазнали атаки безпілотників. Внаслідок цього кілька будівель отримали незначні пошкодження, легкі поранення у двох цивільних. У російському Міноборони нарахували вісім дронів і заявили, що всі вони були або збиті ППО, або пригнічені засобами радіоелектронної боротьби, втратили управління та відхилилися від намічених цілей. У соцмережах повідомляли, що дронів було принаймні 25.

Be First to Comment

Залишити відповідь