Press "Enter" to skip to content

Держава-зло має бути розбита – Зеленський

Лише військова перемога України може зупинити російський терор, заявив глава держави.

Єдиним шляхом зупинити російський терор є військова перемога України. Про це у неділю, 2 квітня, під час вечірнього звернення заявив президент Володимир Зеленський.

“Є лише один шлях зупинити російський терор, повернути безпеку всім нашим містам та громадам – від Сумщини до Донбасу, від Харківщини до Херсонщини, від Київщини до Ялти. І цей шлях – військова перемога України. Жодного іншого шляху немає і не буде”, – сказав глава держави.
За словами Зеленського, держава-зло має бути розбита. “У всіх сенсах цього слова. Рашизм має пройти через повну поразку: військову, економічну, політичну, юридичну. Перший пункт – військовий. І пройде”, – сказав український лідер.
Президент повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російського обстрілу Костянтинівки на Донеччині зросла до 11 осіб, загинули шестеро цивільних.
“Сьогодні російські терористи знову вдарили по Костянтинівці Донецької області. За звичайними житловими кварталами. Шістьох людей убито цим російським обстрілом. Три жінки, троє чоловіків. Звичайні люди звичайного містечка на Донбасі. Ще 11 людей отримали поранення. Росія застосувала проти Костянтинівки ракети С-3 та систему залпового вогню Ураган”, – розповів глава держави.

Be First to Comment

Залишити відповідь