Press "Enter" to skip to content

Зеленський: Наші люди сильніші за будь-які страхи

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 28 березня, побував на Сумщині, зокрема на кордоні з Росією.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до співвітчизників у вівторок, 28 березня, розповів про поїздку на Сумщину, населені пункти якої рік тому було звільнено від російських окупантів.

“Повернувся з нашої Сумщини – сьогодні був в Охтирці, у Тростянці, у Сумах, на позиціях наших прикордонників. Враження – особливі. Регіон – поруч із ворогом. Загроза постійна. Обстріли нашого прикордоння постійні. Але життя, наші люди сильніші за будь-які страхи. Відновлення продовжується, бізнес поступово повертається, люди відбудовують життя”, – зазначив Зеленський.
На Сумщині президент вручав нагороди не лише людям, а й місту.
“Мав честь передати Охтирці спеціальну відзнаку міста-героя. Міста, яке своїм опором допомогло врятувати східну та центральну Україну. Привітав Тростянець з річницею звільнення від окупантів. Провів нараду з представниками місцевої влади і Сумщини, і Чернігівщини”, – розповів Зеленський.
Важливою була зустріч президента із прикордонниками. Зеленський подякував сумським прикордонникам за службу.
“Особлива розмова з головою Прикордонної служби. Про захист Сумщини та інших наших областей, про посилення прикордонників разом із усіма Силами оборони, що воюють на передовій”, – сказав Зеленський.
Крім того, президент відзначив бійців Луганського, Краматорського та Донецького прикордонних загонів, які результативно знищують ворога на Бахмутському, Лиманському, Авдіївському напрямках, а також мінометні розрахунки та аеророзвідку прикордонних підрозділів на донецьких напрямках.

Be First to Comment

Залишити відповідь