Press "Enter" to skip to content

На Росії заявили про створення “їстівного мила”

Росіяни зможуть не тільки помити руки цим мило, а й поживитися ним, якщо розбурхається апетит.

Російська компанія Новахім з Єкатеринберга виробила мило, яке росіяни можуть використовувати не тільки для миття рук та посуду, а також вживати його всередину. Керівництво компанії стверджує, що їхнє мило – їстівне. Про це повідомляє пропагандистське видання URA.RU з посиланням на заяву директора підприємства Андрія Журавльова.

“Однією з нових лінійок побутової хімії є повністю біологічне й органічне мило для миття рук та посуду, яке можна вжити без наслідків. Я його вже випивав – і живий-здоровий”, – запевнив росіянин.
За його словами, цей продукт побутової хімії “зроблений на основі глини”.
“Уся хімія розчиняється і спокійно змивається ганчіркою. Це абсолютно новий підхід, такого на ринку ще немає. Зараз думаємо, як запустити товар на світовий ринок”, – додав глава компанії.
Директор наголосив, що російську “інноваційну” продукцію доставили в міста Свердловської області, Москву, Перм та Челябінськ. Крім того, нове російське мило спробувати в кожному розумінні слова зможуть і жителі Казахстану.
Новахім планує поставляти свою новинку також в Алтай та на Кузбас, “тому що там менше конкуренції”.
“Наша хімія нічим не поступається іноземній”, – запевняє Журавльов.
Новахім справляється із заміщенням імпортної продукції, яка зросла в ціні на 70-100%. Таким чином, “їстівне” російське мило є своєрідною відповіддю РФ на західні санкції і бойкот іноземних компаній – як у сфері побутової хімії, так і харчової.
Видання зазначає, що наразі у цій компанії працюють 23 людини.

Be First to Comment

Залишити відповідь