Press "Enter" to skip to content

Зеленський анонсував новини про посилення оборони

Також Зеленський подякував українським військовим за успішні дії під Бахмутом на Донеччині.

Президент Володимир Зеленський анонсував новини про посилення оборони України. Про це він сказав у вечірньому зверненні 13 березня.
“Найближчі тижні плануються досить активними з точки зору міжнародної комунікації. І для того, щоб посилити нашу оборону, і для того, щоб посилити українські позиції у боротьбі за справедливість, тобто у боротьбі за покарання російських убивць. Готуємо новини”, – зазначив він.

Також Зеленський подякував українським військовим за успішні дії під Бахмутом.
“Як і завжди, сьогодні був на зв’язку з нашими командувачами, з розвідкою. Дуже жорстко на сході – дуже болісно. Треба знищити військову потугу ворога – і ми знищимо. Білогорівка та Мар’їнка, Авдіївка та Бахмут, Вугледар та Кам’янка – і всі інші місця, де зараз вирішується, яким буде наше майбутнє. Де бореться наше майбутнє, всіх українців… Я дякую кожному і кожній, хто зараз у бою! Дякую всім, хто захищає позиції і б’ється за Україну та своїх побратимів! Дякую всім, хто ніколи не підводить того, хто поруч на позиції”, – сказав глава держави.
При цьому він висловив особливу подяку бійцям 92-ї окремої механізованої бригади.
“Сьогодні особливо відзначу бійців 92-ї окремої механізованої бригади – за успішні дії у районі Бахмута. Спасибі вам, хлопці”, – підкреслив Зеленський.

Be First to Comment

Залишити відповідь