Press "Enter" to skip to content

В ОП відреагували на події у Брянській області

Російський режим хоче злякати свій народ, щоб виправдати напад на Україну та зростання бідності після року війни, зазначив Михайло Подоляк.

Події у Брянській області РФ із так званими “українськими диверсантами” є свідомою провокацією самих же росіян. Про це написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter у четвер, 2 березня.

“Історія про диверсійну групу України в РФ є класичною свідомою провокацією. РФ хоче злякати свій народ, щоб виправдати напад на іншу країну і зростання бідності після року війни. Партизанський рух у РФ стає дедалі сильнішим і агресивнішим. Бійся своїх партизанів…”, – написав Подоляк.
Нагадаємо, сьогодні в Росії заявили про нібито “проникнення українських ДРГ” у два села Брянської області” на кордоні з Чернігівською областю. Країна-агресор просуває інформацію про перестрілки та взяття заручників, загибель мирних жителів.
Тим часом відповідальність за те, що відбувається, взяли на себе люди, які називають себе бійцями Російського добровольчого корпусу. Вони заявили, що прийшли “показати співвітчизникам, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом”.
При цьому розвідка України тиждень тому попереджала про підготовку провокацій з боку Росії.

Be First to Comment

Залишити відповідь