Press "Enter" to skip to content

Зеленський звернувся до Ради

Президент подякував усім, хто допомагає берегти єдність та утримується від поширення будь-яких чуток або іншої псевдоінформації.

Президент України Володимир Зеленський у зверненні до Верховної Ради України повідомив про кадрові рішення та наголосив на необхідності боротьби не лише із зовнішнім, а й із внутрішнім ворогом України.

Президент також просив не поспішати з коментарями та припущеннями, доки рішення не прийняті, і взагалі – не поширювати чутки.
“Ми здійснюємо кадрові та інституційні кроки на різних рівнях у сфері оборони і безпеки, здатних посилити позиції України. Для кожного такого кроку – кадрового або інституційного – відбувається необхідне інформування. На тому рівні, на якому приймаються рішення. І я дякую всім, хто підтримує державу! Дякую всім, хто допомагає берегти нашу єдність, яка є фундаментом оборони! Дякую всім, хто утримується від поширення будь-яких чуток або інших псевдоінформацій, які можуть послабити зосередженість наших людей у роботі на перемогу України”, – зазначив Зеленський.
Зайві чутки та емоції лише шкодять ситуації, упевнений Зеленський, а також грають на руку ворогові.
“Тільки допомагаючи нашій державі, тільки не даючи ворогові грати з емоціями наших людей і тільки роблячи все, щоб наші воїни мали більше зброї, ми можемо забезпечити успіх України. І – забезпечимо!” – заявив президент.

Be First to Comment

Залишити відповідь