Press "Enter" to skip to content

У МВС підтвердили, що загиблі політологи та журналіст в ДТП на Рівненщині поверталися з конференції у Варшаві

Радник міністра внутрішніх справ, нардеп Антон Геращенко підтвердив загибель чотирьох політологів та журналіста у ДТП на Рівненщині.

Про це Антон Геращенко написав у Facebook.

“У Рівненській області в ДТП загинули п’ятеро прекрасних молодих людей. Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніконоров, Володимир Карагяур. У реанімації помер директор компанії “Офіс реформ в Донецькій області” Сергій Попов”, – написав радник міністра внутрішніх справ, пише Політик посилаючись на Еспресо.

Він розповів, що особисто знав Сергія Попова і Олександра Ніконорова. З Олександром Геращенко вів переговори про його приєднання до команди експертів “Українського інституту майбутнього”.

Геращенко написав, що Ніконоров був молодим вченим, який писав дисертацію з питання того, як в Донбасі виникли проросійські сепаратистські рухів і якою була роль Росії в цьому.

Геращенко написав, що всі загиблі поверталися з Варшави, де були на міжнародній конференції по гібридної війні.

“За кермом всю ніч був Володимир Карагяур. Судячи з попередніх даних слідства, він або задрімав, чи не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну і призвело до лобового зіткнення з лісовозом”, – зазначив Геращенко.

“Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною. За фактом смертельного ДТП поліцією Рівненської області розпочато кримінальне провадження. Будуть проведені всі необхідні слідчі дії, щоб точно знати, що сталося в ту фатальну хвилину”, – написав нардеп.

Геращенко повідомив, що у Рівне виїхав друг загиблих Віталій Кулик, щоб пришвидшити процедуру передачі тіл загиблих їх рідним, після проведення всіх необхідних експертиз.

  • Нагадаємо, на Рівненщині вантажівка вщент розтрощила авто, в результаті 4 людини загинуло на місці.
  • Пізніше повідомили, що в аварії на Рівненщині загинули 5 людей, один з яких журналіст, а інші політологи.

Be First to Comment

Залишити відповідь