Press "Enter" to skip to content

Зеленський звільнив п’ятьох глав ОВА

Президент видав укази про зняття з посад п’ятьох керівників обласних військових адміністрацій

Президент України Володимир Зеленський звільнив п’ятьох голів обласних державних адміністрацій. Зокрема, йдеться про голову Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Херсонської та Київської областей. Про це свідчать відповідні укази глави держави, оприлюднені у вівторок, 24 січня.

В указі президента №37/2023 зазначається, що Валентина Резніченка звільнено з посади голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.
Указом №38/2023 Олександра Старуха звільнено з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.
Указом №39/2023 Дмитра Живицького звільнено з посади голови Сумської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.
Указом №40/2023 Ярослава Янушевича звільнено з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.
Крім того, указом №41/2023 Зеленський звільнив Олексія Кулебу з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою.
Проте, іншим указом глава держави призначив його заступником керівника Офісу президента. Відповідний указ №42/2023 опубліковано на сайті глави держави.
Як уже повідомлялося раніше, Зеленський звільнив із посади заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка.

Be First to Comment

Залишити відповідь