Press "Enter" to skip to content

У РНБО розповіли про можливий наступ Росії

Київ залишається головною “мрією Путінських фантазій” і РФ готується до нового наступу, говорить Данілов.

Росія, ймовірно, готується до нового наступу і першою ознакою є підвищення активності інформаційних атак. Про це написав секретар РНБО Олексій Данілов у шпальті Української правди.

Перед тим як бити з танків, противник застосовує “отруйні інформаційні гази”, до складу яких входять маніпуляції, фейки, дезінформація, брехня, а також активізуються ворожі агенти інформаційного впливу, написав він.

“…Росія готується до наступу, першою ознакою якого відповідно до усталеної тактики є реалізація активних інформаційних заходів… Нас хочуть залякати, тому що перемогти на полі бою вони не в змозі. Ми повинні з вами це пам’ятати”, – зазначив секретар РНБО.

Данілов зазначив, що росіяни продовжують мріяти про захоплення Києва. Але зараз, за його словами, завданням для росіян є максимум – прорив на оперативних напрямках: південь, повна окупація українських Донецької та Луганської областей, переривання ланцюжків постачання зброї. Чого, до речі, у них досі не вдається.

“І, звичайно, Київ залишається головною мрією путінських фантазій. Росія готується до наступу, першою ознакою якого згідно з постійною тактикою є реалізація активних інформаційних заходів”, – сказано у його колонці.

Be First to Comment

Залишити відповідь