Press "Enter" to skip to content

Мартін Скорсезе звернувся до українців

Режисер порівняв силу духу українського народу зі світлом, яке має нас провести крізь темряву та злочини Російської Федерації.

Удар по дев’ятиповерхівці у Дніпрі 14 січня та аварія вертольота з керівництвом МВС у Броварах 18 січня вразили оскароносного голлівудського режисера Мартіна Скорсезе. Він записав мотиваційне звернення до українців. Ролик опублікувала державна організація UNITED24.

“Мої дорогі українці, співгромадяни світу, мене звуть Мартін Скорсезе і я надсилаю це повідомлення, щоб просто сказати, що ви не самотні. Ми захоплюємося вашою мужністю, наполегливістю, стійкістю і надзвичайною, дивовижною рішучістю перед лицем цього варварства, цього невимовного варварства”, – почав кінематографіст.

Він порівняв силу духу українського народу зі світлом, яке має нас провести крізь темряву та злочини Російської Федерації. А також наголосив, що стійкість українців – це світло всього світу.

“У цей момент ваш дух, сила вашого духу як світло. Це світло всього світу. І я молюся, щоб воно було достатньо яскравим, щоб провести вас крізь цю темряву”, – заявив Скорсезе.

Як відомо, режисер народився 17 листопада 1942 року у Нью-Йорку. Він відомий як майстер гангстерських стрічок і постійно працює з Робертом Де Ніро, Леонардо Ді Капріо та монтажером Тельмою Скунмейкер.

Be First to Comment

Залишити відповідь