Press "Enter" to skip to content

ЗСУ завдали десятки ударів по позиціях ворога

Ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському напрямах та намагається покращити тактичне становище на Куп’янському напрямку.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір суботи, 7 січня, 318-ї доби війни.

“Незважаючи на оголошений так званий режим припинення вогню, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції наших підрозділів з танків, мінометів і ствольної артилерії. Поряд з цим, протягом доби противник завдав авіаудару і здійснив сім обстрілів із реактивних систем залпового вогню”, – йдеться у зведенні.

Наголошується також, що небезпека ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України.

“Ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Лиманському напрямках і намагається покращити тактичне становище на Куп’янському напрямку. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському продовжує вести активну оборону на раніше зайнятих рубежах”, – повідомляють у Генштабі.

Генштаб також повідомляє про припинення українського телемовлення у населених пунктах окупованої частини Запорізької області.

“На тимчасово зайнятих територіях, у місті Мелітополь та населеному пункті Приазовське Запорізької області, окупанти зупинили трансляцію всіх українських телеканалів, транслюється лише російське телебачення”, – йдеться у зведенні.

Повідомляють у Генштабі про успіхи української авіації, ракетних військ та артилерії.

“Авіація Сил оборони України протягом доби завдала ударів по 21 району зосередження ворога, а також три удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. А наші ракетники та артилеристи вразили чотири райони зосередження живої сили та два склади боєприпасів ворога”, – зазначили в Генштабі.

Be First to Comment

Залишити відповідь