Press "Enter" to skip to content

РФ намагається відстрочити свою поразку – Зеленський

Президент зазначив, що будь-яка спроба нового наступу РФ має провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія спробує кинути все і всіх, хто в неї залишився, аби перевернути хід війни та відстрочити свою поразку. Про це він сказав у вечірньому зверненні 3 січня.

За словами Зеленського, він провів сьогодні чотири міжнародні розмови – з прем’єрами Канади, Нідерландів, Британії та Норвегії.
Президент наголосив, що такі переговори є невипадковими, оскільки вони відбуваються напередодні нових мобілізаційних процесів, які готуються державою-терористом. І зараз той момент, коли необхідно разом із партнерами посилити оборону нашої країни.
“Ми не сумніваємося, що нинішні господарі Росії кинуть усе, що в них залишилося, і всіх, кого зможуть зібрати, щоб спробувати перевернути ситуацію у війні та принаймні відкласти їхню поразку. Маємо зірвати цей російський сценарій. Готуємось до цього. Терористи повинні програти. Будь-яка спроба нового наступу має провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста… Росія мобілізує тих, кого хоче кинути вмирати. Ми мобілізуємо цивілізований світ. Заради життя”, – зазначив глава держави.

Be First to Comment

Залишити відповідь