Press "Enter" to skip to content

Зеленський висміяв погрози росіян через Patriot

Глава держави особисто веде переговори з президентом США Джо Байденом щодо передачі Україні систем ППО Patriot

Президент Володимир Зеленський висміяв погрози окремих представників Росії через можливу передачу Україні зенітних ракетних комплексів Patriot. Про це cтало відомо у неділю, 18 грудня.

“Загрози від деяких їхніх офіційних осіб щодо наявності Patriot на нашій землі, вони смішні. Я вважаю, це говорить алкоголь в організмі деяких цих офіційних осіб, які дуже часто не тверезими щось формулюють і комусь загрожують”, – сказав президент інтерв’ю французьким телеканалам TF1 та LCI.
Відповідаючи на запитання журналіста, чи не йдеться саме про того росіянина, чиє прізвище починається на “М” (ймовірно, Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки РФ – ред.), президент іронічно відповів: “Можливо. Я думаю, що він уже давно ні на що не починається, він уже давно скінчився”.
Також Зеленський підтвердив, що особисто веде переговори з президентом США Джо Байденом щодо передачі Україні систем ППО Patriot.
“Процес іде, я цим особисто займаюся. У принципі, це дуже для нас потрібно… Для мене це важливо – це мої стосунки з президентом Байденом”, – сказав Зеленський і додав, що “з великим позитивом дивиться на це питання”.
Він вважає, що не треба боятися реакції Росії через можливу передачу Patriot Україні.
“Росії вже досить пізно боятися… Ми їх не боїмося та не боялися”, – зазначив Зеленський.

Be First to Comment

Залишити відповідь