Press "Enter" to skip to content

У Херсоні виявили список поліцейських-колаборантів

Позивні зрадники – Дукаліс, Кобра, Джокер, Кіллер, Купець, Мать, Вано. Одному з них уже оголосили підозру у держзраді.

У Херсоні правоохоронці виявили повний перелік зрадників, які несли службу в поліції окупантів. Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Зазначається, що колаборанти втекли з Херсона, але залишили у своєму офісі докази держзради. Зокрема, виявлено “журнал прийняття (здавання) посту та перевірки несення служби з охорони будівлі Управління карного розшуку ГУ МВС Херсонської області”. Також в офісі були повні списки з адресами, телефонами, званнями, позивними.

Позивні зрадники – Дукаліс, Кобра, Джокер, Кіллер, Купець, Мать, Вано.

Одному з колаборантів, який із окупантами брав участь в обшуках у співробітників поліції та відбирав у них зброю та боєприпаси, вже оголосили підозру у державній зраді.

“За прагнення до служби він отримав звання майора та посаду заступника начальника відділу управління. Йому навіть видали грамоту з двоголовою куркою за високі результати роботи. Ця нагорода була присвячена 104-м роковинам створення карного розшуку РФ”, – йдеться в повідомленні ГБР.

Правоохоронці готуються оголосити фігурантам підозру у державній зраді (ч. 2 ст. 111 ККУ). Їм загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

Be First to Comment

Залишити відповідь