Press "Enter" to skip to content

Кім Чен Ин вперше показав світові дочку

Існування дочки Кім Чен Ина ніколи публічно не підтверджувалося. Експерти вважають, що Кім Чен Ин має трьох дітей.

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин вперше показав світові свою дочку, з’явившись з нею на випробуванні балістичної ракети. Про це у суботу, 19 листопада, повідомляє Reuters.

Так, державне агентство ЦТАК опублікувало серію фото, на яких Кім Чен Ин з донькою, взявшись за руки, оглядають запуск найбільшої балістичної ракети країни.
Reuters зазначає, що існування дочки Кім Чен Ина ніколи публічно не підтверджувалося.
Експерти вважають, що Кім Чен Ин має трьох дітей, дві дівчинки і хлопчика. Деякі спостерігачі вважали, що одна дитина була помічена на кадрах святкування національного свята у вересні.
Північна Корея ніколи не оголошувала, буде наступником Кім Чен Ина у разі, якщо він стане недієздатним, і, оскільки відомо мало подробиць про його маленьких дітей, аналітики припустили, що його сестра та лоялісти можуть сформувати регентство, доки наступник не стане достатньо дорослим, щоб стати лідером.
Поява доньки лідера КНДР під час ракетних випробувань може свідчити про спадкоємність у четвертому поколінні. Крім того, це сигнал того, що основній північнокорейській еліті необхідно підготуватися до розвитку подій.

Be First to Comment

Залишити відповідь