Press "Enter" to skip to content

Укрпошта готує презентацію марки, присвяченої уособленню мрії

Автор ескізу марки – 11-річна дівчинка Софія Кравчук, а сам ескіз було створено ще до початку повномасштабної війни.

Укрпошта готує презентацію нової марки – цього разу марку буде присвячено Ан-225 Мрія, знищеному військами РФ, але який уособлює українську мрію. Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.

“Цей випуск дуже особливий для нас. Тому що він уособлює українську незламність. Росіянам вдалося знищити найбільший літак у світі, наше творіння. Але їм не вдасться знищити нашу справжню мрію та прагнення до свободи. Це знає кожен дорослий і дитина”, – йдеться у повідомленні.

Автор ескізу марки – 11-річна дівчинка, а сам ескіз був створений ще до початку повномасштабної війни.

“Це знає і Софія Кравчук, одинадцятирічна школярка з Волині, яка намалювала цю ілюстрацію ще торік для конкурсу «Що для мене Україна?». Сьогодні малюнок актуальний як ніколи. Хочемо, щоб цей твір філателії надихнув кожного українця мріяти сміливіше”, – повідомляють в Укрпошті.

Разом з маркою буде презентовано конверт та листівку.

“Тираж – 3 млн, придбати можна у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах. 1 клієнт – не більше 2 маркованих листів, 5 конвертів, 5 листівок”, – повідомляють в Укрпошті.

На 28 червня заплановано погашення штемпелями “Перший день” у Києві та Гостомелі, потім спецпогашення – у всіх філіях Укрпошти.

Be First to Comment

Залишити відповідь