Press "Enter" to skip to content

Британський екс-розвідник заявив, що Путін серйозно хворий

Джерела в Росії та інших країнах повідомляють британській розвідці, що російський лідер “насправді досить серйозно хворий”.

Президент Російської Федерації Володимир Путін серйозно хворий. При цьому точно не відомо, яка у нього недуга. Про це колишній британський розвідник Крістофер Стіл, який з 2006 до 2009 року керував відділом Росії в секретній розвідувальній службі MI6, заявив в інтерв’ю Sky News.

“Не зовсім зрозуміло, що це за хвороба – невиліковна, смертельна або щось таке. Але, безумовно, я думаю, що це частина рівняння”, – зазначив Стіл.

Його коментарі прозвучали після того, як український генерал-майор Кирило Буданов також заявив, що російський лідер серйозно хворий на рак, і що в Росії готується переворот з метою його усунення.

Стіл зазначив, що навіть якщо Путін має серйозні проблеми зі здоров’ям, то на нього все одно важко впливати.

“Я все-таки думаю, що є люди, які кажуть йому, що це катастрофічна війна, яка, особливо в економіці, погано позначиться на Росії, і ми можемо тільки сподіватися, що це приведе до якоїсь зміни політики або навіть зміни режиму з часом, але це, звичайно, може бути й не так”, – наголосив колишній британський розвідник.

Be First to Comment

Залишити відповідь