Press "Enter" to skip to content

Під час розслідування справи Киви випливло майно російського генерала

Нерухомість була оформлена на бізнес-партнерів депутата – родичів російського генерал-полковника Валерія Капашина, повідомляють у ДБР.

Під час розслідування справи щодо державної зради колишнього народного депутата України Іллі Киви працівники Державного бюро розслідувань виявили майно російського генерала сумнівного джерела походження. Про це повідомляють у ДБР.

Повідомляється, що нерухомість була оформлена на бізнес-партнерів депутата – родичів російського генерал-полковника, начальника Федерального управління з безпечного зберігання та знищення хімічної зброї при Російському агентстві з боєприпасів Валерія Капашина.
“Серед виявленого майна – готелі, ресторани, земельні ділянки тощо, через які генерал відмивав кошти в Україні. Перевіряється інформація про причетність родичів до цих угод”, – зазначають у ДБР.

За даними відомства, угоди з необґрунтованими активами здійснювалися через підконтрольні комерційні структури у вигляді ведення законної фінансово-господарської діяльності.

ВСІ ЖАХІТТЯ РАШИСТІВ В УКРАЇНІ, ТА БУЧІ ЗОКРЕМА ДУЖЕ ВАЖКІ 18+, ТОМУ МИ РОЗМІСТИЛИ ЇХ В ТЕЛЕГРАМІ 

Перевіряється причетність до зазначеного майна Іллі Киви, з’ясовується, чи могли ці об’єкти використовуватися для фінансування підривної діяльності проти України.

Повідомляється також, що планується накладення арешту на виявлене майно.6

Be First to Comment

Залишити відповідь