Press "Enter" to skip to content

Один з лідерів партії Меркель звинуватила Росію в хакерській атаці перед виборами

Високопоставлений політик консервативної партії канцлерки Німеччини Ангели Меркель звинуватила Росію у хакерській атаці на її веб-сайт.

Джулія Клокнер, лідер ХДС (Християнсько-демократичного союзу) у землі Рейнланд-Пфальц, написала про це у своєму Twitter, повідомляє Politico.eu.

“Сьогодні відбулася масивна хакерська атака на мій веб-сайт – з привітанням від Росії”, – написала вона, передає Політик посилаючись на ЄП.

Речник ХДС повідомив, що приблизно 3000 електронних адрес вимагали несанкціонованого доступу до прав адміністратора веб-сайту Клокнер.

Речник заявив, що вони, ймовірно, вони були відправлені з російського сервера, але залишається неясним, хто стоїть за цією атакою.

Раніше федеральний уповноважений з проведення виборів у Німеччині Дітер Заррайтер заявляв, що вересневі вибори до Бундестагу добре захищені від можливих зовнішніх хакерських атак.

Нагадаємо, що німецька спецслужба застерігає, що Росія має можливості для проведення кампанії з дезінформації під час виборів до Бундестагу.

Be First to Comment

Залишити відповідь