Press "Enter" to skip to content

Зеленський відреагував на трагедію в Краматорську: “Зло, яке не має кордонів” (фото 18+)

Попередньо, під час обстрілу трагічно загинули близько 30 мирних людей

Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію. Загинули десятки людей, сотня — отримали поранення.

Про це у п’ятницю, 8 квітня, президент України Володимир Зеленський написав на своїй сторінці в соцмережі.

Наразі на місці події працюють представники усіх екстрених служб.

Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться”, — написав глава держави.

Увага! Людям, які мають слабкі нерви, краще фото 18+ не дивитися!

В результаті обстрілу близько 30 осіб загинули
В результаті обстрілу близько 30 осіб загинули

Окрім Зеленського, трагедію вже встиг прокоментувати Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

!Ракетний удар по вокзалу Краматорська — це ще один кривавий злочин, спроба росіян зірвати евакуацію, залякати людей. Понад 100 поранених і 30 загиблих на даний момент. росія порушує всі правила війни і відповідатиме за кожен цей злочин на трибуналі.

Я хочу додати, що кожна така дія також є відповіддю на зволікання наших західних партнерів із впровадженням справді руйнівних санкцій, нафтового ембарго, а також потужної зброї, яку ми просимо. Ми переможемо, але зараз стоїть питання життя людей — скільки ще загиблих українців хоче побачити світ від рук цинічної країни, якій невідомі правила моралі”, написав він.

Be First to Comment

Залишити відповідь