Press "Enter" to skip to content

Шойгу більше не буде? Секретний наказ міноборони росії з’явився в мережі

Накази замість шойгу підписує зовсім інша людина.

Російського міністра оборони сергія шойгу, схоже, що й досі не знайшли попри всі відео, які публікують нібито з його участю. Про це свідчить наказ, який хакери групи Anonymous виклали у мережу.

Документ з’явився на Twitter-сторінці Anonymous.

Так, хакери оприлюднили скан наказу т.в.о міністра оборони РФ Дмитра Булгакова про підготовку фейкових відео, на яких “українські військові” нібито знущаються з “російських військовополонених”. Наказ виданий і підписаний 21 березня. Примітний той факт, що документ підписав не глава Міноборони сергій шойгу, який, за словами російської влади, нібито і не зникав і з ним “все гаразд”, а його заступник.

Наказ підписував не Сергій Шойгу
Наказ підписував не Сергій Шойгу

Додамо, що у наказі йдеться про наступне:

  1. Створити й поширити серію відеоматеріалів з демонстрацією нелюдського ставлення військовослужбовців Збройних сил України та націоналістичних формувань на території України стосовно полонених, котрі висловили власне бажання здатися в полон.
  2. Створити й поширити серію графічних матеріалів, із доказами фактів використання підставних осіб під час знімання брифінгів службовців збройних сил РФ, які опинилися в полоні. Також, спростувати факт залучення ЗС РФ військовослужбовців, що несуть військову службу по призову”.

Такі вимоги пояснили тим, що у соцмережах поширюють відео гуманного поводження українських військових з російськими полоненими й нібито це може призвести до того, що солдати РФ можуть після перегляду таких відео здаватися у полон.

Be First to Comment

Залишити відповідь