Press "Enter" to skip to content

Наступне засідання РНБО відбудеться 12 березня

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олексій Данілов анонсував проведення чергового засідання на п’ятницю, 12 березня.

Про це він сказав журналістам під час прес-конференції на полях форуму “Україна 30. Культура. Медіа. Туризм” у Києві у вівторок, передає Політик посилаючись на Інтерфакс-Україна.

“У п’ятницю, 12 березня, відбудеться чергове засідання РНБО. У понеділок минулого тижня (1 березня – ІФ) ми з президентом погодили список питань, які обговорюватимуться”, – сказав Данілов.

Він зазначив, що “наради РНБО відбуваються у плановому режимі”. “П’ятниця – це день Ради національної безпеки і оборони. Тому раз на тиждень або раз місяць за необхідності ми збираємо нараду РНБО, і там ми розглядаємо ті питання, які, як вважаємо, є вкрай необхідними для країни”, – пояснив секретар РНБО.

Данілов також додав, що “до початку наради РНБО у п’ятницю ніхто з журналістів не отримає інформації про можливі санкції та осіб, зокрема Ігоря Коломойського та Оксану Марченко, й інші питання, які розглядатимуть на нараді”.

Be First to Comment

Залишити відповідь