Press "Enter" to skip to content

Данілов назвав виробництво високоточної зброї серед пріоритетів державної політики

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов серед пріоритетів державної політики назвав виробництво високоточної зброї, повідомляється на сайті відомства в четвер.

“Ми уважно стежимо за конфліктами, які зараз тривають, і розуміємо, що нашим пріоритетом є виробництво високоточної зброї в боротьбі з окупантом”, – зазначив Данілов під час прямого включення з Вашингтоном на тему “Квест для зрілої нації”, організованого Центром американсько-українських відносин, Українським конгресовим комітетом Америки та Американським радою з питань зовнішньої політики.

Секретар РНБО України також назвав серед пріоритетів реформування оборонно-промислового комплексу “з максимальною корпоратизацією і залученням країн НАТО до спільного виробництва озброєння на території України”.

Він також подякував міжнародним партнерам за надання Україні всебічної допомоги в сфері безпеки і зазначив, що на оборонні потреби України виділяє не менше 5% річного ВВП.

Данілов підкреслив, що ЗСУ стали “набагато сильнішими і добре озброєними” порівняно з тим, якими були на початку російської агресії, і поступово наближаються до стандартів НАТО, а Україна обов’язково здобуде перемогу у війні, яку розв’язала РФ.

Be First to Comment

Залишити відповідь