Press "Enter" to skip to content

У ЗСУ за минулу добу зафіксовано 10 нових випадків короновірусу

У Збройних силах України станом на ранок 3 червня зафіксовано 10 нових випадків захворювання коронавірусом і 10 – одужання.

Про це у Facebook повідомила пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

“Станом на 10:00 3 червня у Збройних силах України хворіють 124 людини гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Загалом за час пандемії одужали 125 осіб, летальних випадків – чотири”, – зазначено в повідомленні.

Так, за минулу добу зареєстровано 10 нових випадків COVID-19.

У закладах охорони здоров’я перебувають дві людини (Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – один військовослужбовець і Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону – один військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Ще вісім осіб (Київська область – четверо військовослужбовців і один співробітник ЗСУ, Запорізька область – двоє військовослужбовців, Житомирська – один військовослужбовець) перебувають на лікуванні вдома під спостереженням медичної служби. Їхній стан здоров’я також задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Загалом на ізоляції (зокрема на самоізоляції) перебувають 416 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, – 127 осіб.

Як повідомлялося, 30 травня у ЗСУ було зафіксовано четвертий летальний випадок від коронавірусу, помер співробітник ЗСУ в Чернівецькій області.

25 травня було зареєстровано третій летальний випадок від коронавірусу в ЗСУ. Помер співробітник ЗСУ у Львівській області.

16 квітня у Львівській обласній інфекційній лікарні від COVID-19 помер співробітник ЗСУ.

6 квітня співробітниця однієї з військових частин Збройних сил України в Івано-Франківській області померла від коронавірусного захворювання COVID-19, ставши першою жертвою цього захворювання в лавах ЗСУ.

Be First to Comment

Залишити відповідь