Press "Enter" to skip to content

“Нам треба припинити гризтися”: скандал із відомою ведучою 1+1 набирає оборотів

Відома телеведуча телеканалу “1+1” Наталія Мосейчук опинилась у вирі нового скандалу через зачистку невтішних коментарів на сторінці в Facebook.

На офіційній сторінці ведучої в соцмережі Facebook зникли сотні негативних коментарів з критикою на її адресу.

Перепалка трапилась під дописом, де журналістка закликала до поваги до себе, честі та гідності. В коментарях до нього користувачі грубо критикували її роботу сумнівної якості. Зокрема, цікаві коментатрі залишила Наталія Міщенко.

“Вранці їх було кілька тисяч, в основному неприємних для неї як жінки, але і таких, що дають їй оцінку як “чесної” і “об’єктивної” журналістки”, – пише користувач Наталія Міщенко.

Телеведуча повинна була бути готова до гнівної реакції, коли писала допис, тоді б не довелось видаляти те, що пишуть українці, але їй не до вподоби. Однак, сотні злісних коментарів зникли безслідно.

“І ось у мене до пані Мосейчук питання: Ви коли в соцмережах висловлюєте свою брехливу правду, Ви ж повинні бути готові до будь-яких коментарів, в тому числі до незручних питань? Так чому Ви видалили цих кілька тисяч “інакомислячих” точок зору?” – додає Міщенко.

Найгіршим у цій ситуації, на її думку, стала саме зачистка коментарів за винятком декількох сотень фраз із дифірамбами.

Be First to Comment

Залишити відповідь