Press "Enter" to skip to content

“Верховний п***ас”: український письменник нецензурно вилаяв Зеленського

Львівський письменник Юрій Винничук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook вилаявся на президента України Володимира Зеленського, який виграв вибори з результатом 73% голосів.

“Бо ця бля*ська ситуація, в якій ми завдяки окремим 73-процентним п*дар*сам опинилися, може закінчитися настільки, блд, ху*ово, що країні взагалі настане п*здець.

“Тому не залишається мені нічого іншого, як їб*шити цю нечисть в хвіст і в гриву і слухати, чи вона ще дихає.”, – додав він.

Тут окремі гарні люди, патріоти, щирі українці, заслужені і таке інше вважають, що такі письменники, як я, не повинні вживати нецензурну лексику.

Текст оригіналу:

Хочу при цьому заявити, що не вважаючи себе моральним, а скоріш аморальним авторитетом, який постійно знущався з калиново конопляної, джерельно чистої і непорочно зачатої та купиново неопалимої мови, який збагачував її винятково розмаїтими словесними покручами (файдолити, прутень, розкішниця, живчик, живиця, срака-мотика), і мав за свій принцип «сери, перди, грійся — на себе надійся», ба більше – зазіхнув словесно на життя верховного п»дараса, — не здам своїх нецензурних позицій.

Бо ця блядська ситуація, в якій ми завдяки окремим 73-процентним п»дарасам опинилися, може закінчитися настільки, блд, ху»ово, що країні взагалі настане п»здець.

Тому не залишається мені нічого іншого, як їб»шити цю нечисть в хвіст і в гриву і слухати, чи вона ще дихає.

А тепер, блд, відписуйтеся, мої чорноброві.

Хе! Або, блд, додавайтеся, мої любі.

Be First to Comment

Залишити відповідь