Press "Enter" to skip to content

Кличко назвав слова Богдана про нього добіркою пліток

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко назвав висловлювання керівника Офісу президента Андрія Богдана на його адресу добіркою пліток і маніпулятивних домислів, а також порадив звернутися з ними до правоохоронних органів.

“Сьогоднішня прес-конференція керівника Офісу президента Андрія Богдана нагадувала “байки зі склепу” – добірка пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше”, – написав Кличко у вівторок удень на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Столичний градоначальник висловив думку, що коли такі речі говорить керівник Офісу президента – це видається, “як мінімум, дивним і некомпетентним”.

“Усі свої, як ви думаєте, “страшилки”, пане Богдане, передавайте до правоохоронних органів. І не ганьбіться такими “інформаційними виступами”! Ви ще й законами і Конституцією маніпулюєте”, – написав Кличко.

При цьому він додав, що кияни обирають владу, на яку покладають відповідальність за все, що відбувається в місті.

“А спроби розділити посади мера та голови КМДА є намаганням позбавити громаду права впливати на процеси управління столицею і наступом на місцеве самоврядування”, – зазначив він.

Подписывайтесь на наш Телеграм канал, там много контента который удаляют во всех социальных сетях t.me/iprostir ну и плюс свежие новости.

Be First to Comment

Залишити відповідь