Press "Enter" to skip to content

В Житомирській області знайшли закатований труп “ворога” одіозного нардепа Пашинського на виборчому окрузі, – ЗМІ

Тіло роздягнуте майже догола, зламана щелепа, на голову натягнутий пластиковий мішок.

26 липня поблизу села Липляли Малинського району Житомирської області – біля автотраси Київ – Ковель, виявлено тіло вбитого 23-річного жителя Коростеня Іллі Обихода на прізвисько Француз. Як повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області, сигнал про те, що в лісі виявлено тіло чоловіка, присипане піском, надійшло у поліцію від жителів Малинського району, передає Політик посилаючись на Патріоти України.

«На місце події виїхали правоохоронці, які і почали розслідування. Особу загиблого встановлено», – зазначили в поліції.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook юрист, колишній перший заступник глави Адміністрації президента України Андрій Портнов, «загиблий є людиною, яка брала участь у виборах на 64 виборчому окрузі». «Хлопець, який на парламентських виборах боровся з Пашинським, знайдений мертвим. Друзі, я нічого не хочу цим сказати, але ми обов’язково повинні проаналізувати збірний образ фігуранта. Він весь час фігурує там, де смерть і насильство», – зазначив Портнов.

Ілля Обиход зник 28 червня після того, як допоміг супротивникам нардепа від “Народного фронту” Сергія Пашинського, який балотувався і програв в 64 окрузі, підібрати клонів-однофамільців – Михайла Пашинського і свого товариша по службі Івана Пашинського, пише Страна. Однак обидва однофамільця зняли свої кандидатури 26 червня без пояснення причин. За інформацією “Страни”, з обома нібито “жорстко” поспілкувалися люди з охорони Сергія Пашинського.

Знайомі Іллі Обихода також заявили виданню про свої підозри з приводу його зникнення – у них були побоювання, що “Француза” вбили люди, які працюють на Сергія Пашинського в помсту за клонів.

За даними джерел видання в поліції Житомирської області, тіло Іллі Обихода знайдено в лісопосадці – воно було присипане землею. Перед смертю хлопця явно катували – тіло роздягнуте майже догола, зламана щелепа. На голову чоловіка вбивці натягнули пластиковий мішок.

За попередньою інформацією, “Француз” був убитий пострілом в спину. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1, ст. 115 КК України – умисне вбивство.

Народний депутат Сергій Пашинський спростовує свою будь-яку причетність до цього злочину. «Щойно потрапила на очі публікація «відомого» своєю об’єктивністю сайту «Страна.UA», в якій мене прив’язують до якогось вбивства начебто людини мого конкурента на виборах на Житомирщині» – написав він на своїй сторінці у Facebook.

Пашинський наголосив, що повідомляв про всі правопорушення на виборах окружну виборчу комісії та територіальні органи Національної поліції. «За моїми заявами дійсно порушено дві кримінальні справи», – заявив він.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кошовий блискуче поставив Скабєєву і решту пропагандистів Кремля в ступор (ВІДЕО)

«Я прошу керівника Національної поліції Сергія Князєва взяти розслідування цього злочину під свій контроль, та якомога швидше дати суспільству відповіді щодо обставин цього вбивства», – додав Пашинський.

Подписывайтесь на наш Телеграм канал, там много контента который удаляют во всех социальных сетях t.me/iprostir ну и плюс свежие новости.

Be First to Comment

Залишити відповідь