Press "Enter" to skip to content

Кошовий блискуче поставив Скабєєву і решту пропагандистів Кремля в ступор (ВІДЕО)

Це був той випадок, коли пропагандистка не могла знайти слів, щоб відповісти відомому українському коміку. Та й спроба чоловіка Скабєєвої Попова “парирувати” теж була жалюгідною.

На думку  Євгена Кошового, всіх тих, хто підтримує криваву політику Путіна, як і самого президента РФ, треба відправити з нашої планети без зворотного повернення, повідомляє “Політик” посилаючись на “Діалог.UA“.

Гуморист запропонував, Скабєєву разом з Путіним відправити на Марс, ця ідея українця була озвучена в одному з останніх інтерв’ю, і реакція пропагандистки не змусила себе чекати.

Кошовий заявив, що пропагандисти, їхні прихильники, і ті, хто твердить про “їх там нєт” на Донбасі, повинні полетіти в космос. Причому їх усіх актор-комік запропонував помістити в капсулу з назвою “Шпроти”. І поїздка ця повинна бути в один кінець.

Почувши таке, Скабеева здивувалася, не розуміючи, як реагувати на сказане. Вона занервувала і спочатку не змогла взяти себе в руки.

Їй спробував допомогти чоловік, затятий пропагандист Попов . Більш того, “путінець” зажадав, щоб Кошовий повернув РФ всі гроші, які заробив під час російських гастролей.

“Чекаємо переказу”, – пожартував Попов.

Подписывайтесь на наш Телеграм канал, там много контента который удаляют во всех социальных сетях t.me/iprostir ну и плюс свежие новости.

Be First to Comment

Залишити відповідь