Press "Enter" to skip to content

“Батьківщина” виступила за якнайшвидшу інавгурацію Зеленського

Заступник Голови депутатської фракції політичної партії ВО “Батьківщина” Сергій Соболєв висловив думку, що інавгурацію новообраного Президента Володимира Зеленського потрібно провести якнайшвидше.

Про це він сказав у коментарі УНН, пише Політик.

“Я думаю, чим швидше Президент приступить до виконання своїх повноважень, тим стабільніша буде ситуація в країні та на зовні. Ми (політична партія ВО “Батьківщина” підтримуємо ту дату, яка є швидше, 19, значить буде 19″, – розповів Соболєв.

Нагадаємо, у ВР зареєстровано вже 5 постанов про проведення інавгурації. Серед запропонованих дат 19, 20 травня та 1 червня. Сам Володимир Зеленський звернувся до парламенту з закликом підтримати датою проведення інавгурації 19 травня.

Раніше повідомлялось, що звернувся до представників різних фракцій за інформацією про те, яку дату вони підтримуватимуть. Більшість фракції заявили, що ще не проводили засідань з формування одностайної офіційної позиції, однак, наприклад у фракції Радикальної партії не вважають доречною дату 19 травня.

Фракція “Народний фронт” планує провести своє засідання, на якому визначиться з позицією, 13 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрист Богдан заявив, що Зеленський визначиться з посадами, коли отримає доступ до трьох баз даних

Представник БПП, народний депутат України Олександр Сугоняко, зареєстрував постанов про проведення інавгурації 1 червня.

Водночас у фракції “Самопоміч” та у депутатської групи “Воля народу”, не бачать сенсу в затягуванні призначення інавгурації.

Be First to Comment

Залишити відповідь