Press "Enter" to skip to content

“Готовий поділитися із Зеленським своїм баченням щодо боротьби з корупцією та монополіями” – Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко готовий поділитися з новообраним президентом України Володимиром Зеленським своїм баченням в питаннях боротьби з корупцією та подоланні монополізму.

“Якщо йому буде цікава моя точка зору на те, що необхідно змінити, щоб в країні було краще, наприклад, в питаннях боротьби з корупцією, або в подоланні монополізму, або в інших питаннях – я готовий з ним поспілкуватися з поваги до всенародно обраному главі держави “, – сказав Ю.Луценко журналістам в понеділок в Києві, інформує interfax.com.ua.

Разом з тим, генпрокурор зазначив, що в даний момент ні новообраний президент, ні його представники не зверталися до нього для проведення зустрічі. Однак раніше, за словами Ю.Луценка, у нього були регулярні зустрічі в В.Зеленського.

“З паном Зеленським у мене давні стосунки – це знають всі, хто дивиться” 95 квартал “. Але були і непублічні зустрічі, в тому числі і в минулому році. Вони не були частими, але були досить регулярними”, – додав генпрокурор.

Він зазначив, що не голосував за В.Зеленського. “Але така переконлива його перемога дає йому серйозний мандат народної довіри”, – додав Ю.Луценко.

Be First to Comment

Залишити відповідь