Press "Enter" to skip to content

Віктор Медведчук погодився підтримати Зеленського-президента

Віктор Медведчук, який захищає інтереси Кремля в Україні, розповів, за якої умови його політсила підтримає новоспеченог опрезидента Володимира Зеленського.

Новину передає “Політик” посилаючись на “Преса України“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пранкери провели телефону розмову з Макроном “від Зеленського” (АУДІО)

ЛІдер політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук зробив чергову гучну заяву. Кум Володимира Путіна назвав умови за яких він та його команда підтримають новоспеченого президента Володимира Зеленського.

«Сьогодні ми не можемо говорити про його підтримку, тому що така підтримка може мати місце, якщо він реально захоче миру на Донбасі і ми побачимо, що він реально це робить», – заявив він, виступаючи на російському телеканалі.

Як повідомлялось раніше, Віктор Медведчук заявляв, що Москва готова співпрацювати з новоспеченим українським лідером Володимиром Зеленським. Так, російська сторона запропонувала повернення українських моряків та навіть територій Донбасі. В обмін Кремль бажає договору про економічну співпрацю з Україною.

Крім того, Москва запропонувала дешевий газ та інвестиції. Сам Володимир Зеленський коментарів з цього приводу поки не давав. До слова, раніше стало відомо, що окупаційна влада Криму готова прийняти у себе президента Володимира Зеленського, щоб той побачив, що на анексованому півострові «все добре».

Be First to Comment

Залишити відповідь