Press "Enter" to skip to content

Під Маріїнським палацом вивісили плакат “смертельного поцілунку” Коломойського та Зеленського (ВІДЕО)

Заступник керівника фракції БПП Олексій Гончаренко влаштував перформанс під Маріїнським палацом.

Він вивісив на паркані Маріїнського палацу плакат, на якому зображений поцілунок олігарха Ігоря Коломойського з переможцем виборів президента Володимиром Зеленським.

“Сьогоднішній політичний момент в Україні я вважаю, що це є іконографією цього моменту. Це є смертельний поцілунок Ігоря Валерійовича Коломойського і Володимира Олександровича Зеленського. Сенс не змінився, пройшли роки, а одне и теж прохання: “Господи помоги мне выжить среди этой смертельной любви”. Ігор Валерійович вже повідомив, що він повертається в Україну за ПриватБанком, за 2 млрд доларів ще за чимось… Це є президентська резиденція – Маріїнський палац – то тут буде, напевно, жити Ігор Валерійович Коломойський. І щоб це підкреслити і зафіксувати ми зробили такий плакат і розмістили його тут як нагадування Ігорю Валерійовичу Коломойському і Володимиру Олександровичу Зеленському, що ми чудово все розуміємо, що ми не дамо їм рейдернути Україну”, – сказав Гончаренко у коментарі “Прямому“, пише “Політик“.

Як сказав політолог Тарас Чорновіл, новообраний президент України Володимир Зеленський має зобов’язання тільки перед тими, хто фінансував його кампанію і створював певний медіаресурс.

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз заявив, що у новообраного президента України Володимира Зеленського відсутнє розуміння реальності та реальних загроз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман заявив, що зниження ціни на газ з 1 травня може бути не останнім

Минулого разу, у першому турі виборів президента екзит-поли продемонстрували чітку картину голосування. Так, 31 березня екзит-пол “Прямого” та центр Socis оприлюднили результати опитування в ході першого туру виборів президента України. Соціологічне опитування на виході з виборчих дільниць дало на той момент такі результати: Володимир Зеленський – 29,2%; Петро Порошенко – 19,2%; Юлія Тимошенко – 13,7%; Юрій Бойко – 9,2%; Анатолій Гриценко – 7,9%.

Фонд “Демократичні ініціативи ім. І.Кучеріва” оприлюднив результати опитування в ході першого турувиборів президента України. Згідно з даними фонду, картина опитування виглядає наступним чином: Володимир Зеленський – 30,4%; Петро Порошенко – 17,8%; Юлія Тимошенко – 14,2%; Юрій Бойко – 9,8%; Анатолій Гриценко – 7,1%.

Be First to Comment

Залишити відповідь