Press "Enter" to skip to content

Гройсман заявив про готовність співпрацювати із Зеленським за умов, що не буде ідеологічних розбіжностей

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман готовий співпрацювати з Володимиром Зеленським після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни, головне, щоб не було ідеологічних розбіжностей.

Про це голова уряду сказав журналістам під час перевірки ходу ремонтно-будівельних робіт на ділянці траси М-06 Київ-Одеса, повідомляє Політик посилаючись на Укрінформ.

«Я вважаю, що всі гілки влади мають співпрацювати між собою – Президент, парламент, уряд, тому що є одна мета. Для того, щоб приймати правильні та ефективні рішення. І, в принципі, люди обирають владу не для того, щоб вона, кожна гілка влади, ставила один одному палиці в колеса, а щоб знаходити правильні рішення для розвитку країни. От і все. Далі все буде залежати від пріоритетів, поглядів, від консультацій, проведених між мною, Президентом України, парламентом», – сказав Гройсман.

Глава українського уряду запевнив у тому, що налаштований працювати і надалі на розвиток України. «І якщо не буде тут ідеологічних розбіжностей, я не бачу в цьому проблеми», – сказав Гройсман.

Гройсман заявив про готовність співпрацювати із Зеленським за умов, що не буде ідеологічних розбіжностей

Він також прокоментував плани щодо намірів брати участь у наступних парламентських виборах. Він нагадав, що неодноразово про це говорив, нагадав про те, що свого часу обіцяв не балотуватися на посаду президента, і свого слова дотримався, так само говорив, що піде на парламентські вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Зеленського розповіла про числені фейк-сторінки у мережі і нагадують про справжні

«Рік тому ви запитували, чи буду я брати участь у парламентській кампанії. Я учора це підтвердив, і сьогодні хочу підтвердити, що буду брати участь у парламентській кампанії. Вважаю, що треба запропонувати такі рішення, які зроблять Україну сильнішою. Я розумію, як це потрібно зробити. Безумовно, це має бути об’єднання професійних і якісних людей, які не просто можуть розмовляти добре, а можуть якісно робити свою справу»,- сказав прем’єр-міністр.

Водночас на запитання про формат участі у виборчих перегонах Гройсман не відповів. «Ви ще про нього дізнаєтеся», – пообіцяв він.

Як повідомлялося, за результатами попереднього підрахунку голосів у президентських виборах лідирує кандидат Володимир Зеленський.

Be First to Comment

Залишити відповідь