Press "Enter" to skip to content

Оля Цибульська показала свого сина, якого приховувала 4 роки (ВІДЕО)

Відома українська співачка та ведуча відкрила несподівані історії про своє особисте життя.

Про все це Оля Цибульска розповіла журналістам програми “Світське життя”, новину “Політик” передає посилаючись на 1plus1.ua.

Олю, сьогодні ви ведуча дитячого конкурсу, а зовсім нещодавно ви показали українцям власного сина. Чотири року його ніхто не бачив, і ось – нарешті це сталося! Чому так довго чекали? Я так розумію, що ви – забобонні..

– Ні, я не забобонна! Я просто мама, як і ви, Катю! У той момент, коли Нестор почав дивитися на своє фото в Instagram і питати: «Чому мене не видно? Чому я зі спини?», я зрозуміла, що він готовий! Я розказала йому про фотосесію: що це буде обкладинка журналу, що його буде впізнавати консьєржка, що йому будуть давати більше цукерок… І він, дійсно, підготувався до цього моменту!

Ваш син вже грає на музичних інструментах. Напевно, вже є думки зняти його в кліпі, заспівати дуетом…

– Це такий дорогий артист! Йому подобається Фредді Мерк’юрі, йому подобається закордонна музика! Він слухає класику, і вже розрізняє 40 класичних композицій, називаючи композитора і назву його твору. Для того, щоб вмовити цю зірку знятися у мене в кліпі, мені доведеться підтягнути свої музичні знання і вмовити Руслана Квінту написати дуже круту пісню!

Ви розповідаєте про те, що ваш чоловік, якого ніхто ніколи не бачив, – шкільне кохання, яке ви пронесли через все життя. Сина ви вже показали на обкладинці. Я так розумію, якщо чоловік запитає: «Чому мене немає в Instagram? Чому мене немає на обкладинці?», то він також потрапить і на обкладинку, і на світлини…

– Я знаю, що якщо люди давно живуть у шлюбі, то вони періодично заходять до секс-шопу, аби щось придбати і урізноманітнити своє сексуальне життя. Можливо, коли нам стане нудно у нашому шлюбі, і нам захочеться додати туди трохи пліток, то ми з чоловіком з’явимося на обкладинці.

У вашому житті були конкурси … Пам’ятаєте свій перший конкурс? У якому віці це було?

– Це була психологічна травма, тому що у кожної дитину з маленького міста є мрія взяти до рук мікрофон і заспівати. Я приїхала на конкурс, почала співати, і на першому куплеті вийшов звукорежисер і забрав у мене мікрофон, тому що мене було чути на весь зал і без нього.  Я розплакалася, доспівала до кінця і забрала свою нагороду. Я тоді казала, що у шоу-бізнес більше не повернуся!

З яким репертуаром виступали?

– Були змішані пісні Оксани Білозір, Іво Бобула, Вітні Г’юстон і Селін Діон… Я пам’ятаю, що у мене була пісня з репертуару Руслани Лижичко «Я тебе люблю». Я думаю, що колись ми з Русланою з’їмо смачного українського борщу, і я в неї «наколядую» цю пісню до свого репертуару, бо вона її не співає, а мені вона дуже личить!

Be First to Comment

Залишити відповідь