Press "Enter" to skip to content

Денісова у Москві зустрілась з родичами полонених українських моряків

Уповноважена ВР України з прав людини Людмила Денісова прибула до Москви для участі у “судових засіданнях” щодо військовополонених моряків.

Про це Людмила Денісова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

“Прибули до Російської Федерації для участі у судових засіданнях щодо продовження міри запобіжного заходу українським військовополоненим, які відбудуться у середу, 17 квітня, у Лефортовському суді. Разом з рідними хочемо підтримати наших моряків, затриманих внаслідок акту неприхованої агресії з боку РФ у Керченській протоці 25 листопада минулого року”, – зазначила вона.

Денісова повідомила, що у посольстві України у Москві за участі родичів військовополонених та консульськими працівниками посольства пройшла організаційна зустріч.

“Вони (працівники українського посольства – ред.) поінформували щодо останньої інформації щодо стану військовополонених. За їхніми словами, хлопці перебувають у гарному настрої та очікують на звільнення”, – відмітила омбудсмен.

Також на зустрічі родичі висловили прохання передати від себе продукти та речі для військовополонених і, за словами Денісової, “вже завтра закуплене буде передане нашим морякам до Лефортовського СІЗО”.

Be First to Comment

Залишити відповідь