Press "Enter" to skip to content

Смешко після виборів звернувся до виборців

Кандидат в президенти Ігор Смешко звернувся до українців.

Відповідна заява було опублікована на його сторінці у Facebook.

“Від усього серця вдячний за Вашу підтримку і незламну віру у світле майбутнє могутньої, економічно процвітаючої та демократичної України!”, – наголосив Смешко.

“По-перше, ми зламали супротив олігархів та їх ЗМІ, зламали лукаві твердження замовних політологів і соціологів про “непрохідні рейтинги”. Ми довели, що українці не менш мудрий народ, ніж інші європейські народи із сталими демократичними традиціями”, – зазначив політик.

“Майже один мільйон двісті тисяч виборців (більше 6% загального числа голосів), які проголосували за нашу програму – це реальна основа для першої політичної партії, заснованої на ідеології консервативної демократії, яка неодмінно увійде у Верховну Раду на наступних парламентських виборах. Вона ж, через вибори у місцеві органи влади, стане основою для завершення процесу справжньої децентралізації і передачі реальних конституційних владних повноважень місцевим територіальним громадам, – написав Смешко.

Також Смешко зауважив, щодо численних запитань “як ви тепер розпорядитеся своєю електоральною підтримкою?”.

“Відповідаю: Україною і моїми Співвітчизниками, виборцями і потенційними прихильниками ніколи НЕ торгував і торгувати НЕ буду. Жодних посад в уряді не шукав і не шукаю, НІЯКИХ перемовин на ці теми НІ З КИМ не веду”, – зазанчив політик.

Be First to Comment

Залишити відповідь